Ring til os på: 21 97 37 58

Kan det lade sig gøre at finde en ny tilværelse sammen?  At kunne udforske hinanden igen, ikke kun intellektuelt, men også seksuelt? Have tid og overskud til hinanden og ønske, at gå ind i hinanden igen?

Tiden med børn er forbi og parret har udviklet sig. Der er kommet en trummel-rum og en hverdag der nu skal ses efter i sømmene.

Dette kan vendes til et plus for forholdet, og udfordringen ligger i at finde mulighederne og resurserne i de nye bånd der skal forenes.

At kunne høre på hinanden, tale med hinanden, elske med hinanden at være sammen på en ny og anderledes måde, er ligesom at finde en ny partner.

Det kan være utroligt inspirerende at kunne give slip overfor hinanden og arbejde med hinanden på en ny måde, hvor parret så opdager, at den anden stadig har nogle dejlige og gode sider, som er styrkende og inspirerende for forholdet.

Eventyret starter på ny og dagligdagen bliver centrum for leg og kærlighed mellem 2 mennesker som træder ind i en ny hverdag sammen, hvor følelser og behov bliver synlige og leves ud.

Klik her og book en tid

Jeg tilbyder både dag- og aftentider.
En konsultation varer en time, og du betaler først ved fremmøde.

Jeg glæder mig til at se dig!
Hilsen Michael




Unge med problemer

Kæmper du med følelserne? Forventningspres, misbrug, ADHD eller skæren i dig selv? Uanset hvor det gør ondt, kan det blive bedre


Læs mere

Når livet gør ondt

Psykoanalyse er samtaleterapi. Ingen medicin eller hokus pokus. Vi finder sammen ind til roden hvor problemerne kommer fra og får talt det hele igennem.


Læs mere

Hvordan foregår det?

Enkelt konsultationer til dig hvor der skal styr på tankerne, følelserne og livet. Os kan du altid kontakte.


Kontakt os